Stamppotweken

Beheerder WebsiteNieuwsberichten

De decemberfeestdagen zijn voorbij, 2018 is begonnen. Het is winter!

In de week van 22 januari t/m 26 januari 2018 zullen de Wijzer BSO’s in Maassluis en Vlaardingen ruiken naar heerlijke winterse stamppotten. Zuurkool, hutspot, andijvie, boerenkool, misschien niet voor alle kinderen een bekende maaltijd.

De kinderen zullen onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers aardappelen schillen, groentes snijden, bakken, koken, stampen en de tafels dekken. Iedere dag zal er een andere stamppot gemaakt worden.

Na het bereiden van de stamppot mogen alle kinderen de stamppot in een klein schaaltje proeven, het kan zijn dat uw kind minder trek heeft in de avondmaaltijd thuis. Wij verwachten dagelijks de maaltijden rond 16.45 uur te proeven.

Er wordt rekening gehouden met vegetarische voorkeuren en halalproducten.

Wij wensen alle kinderen en medewerkers veel bak, kook, stamp en proefplezier!